kies wat bij jouw project past

Onze voordelige tarieven

Quick (min. 2 uur)
49,-
Extra uur: 19,-
Boek direct!
Dagdeel (4 uur)
€ 69,-
Extra uur: 19,-
Boek direct!
Hele dag (8 uur)
€ 99,-
Extra uur: 19,-
Boek direct!
wat we aanbieden

Onze voordelen

APPARATUUR

Je kan gebruik maken van alle apparatuur in de studio om je mooiste foto’s/video’s te maken. Een fotocamera (Canon 6D, full-frame) kan je los bij ons huren.

DE STUDIO 

Een ruime studio inclusief flitsapparatuur van +- 45m2 (3,90m hoog) eventueel toegankelijk via roldeur (3m hoog). Centraal gelegen en gratis prive-parkeren voor de deur.

BESCHIKBAARHEID

Ruime openingstijden, binnenkort ook het hele weekend. Last minute = geen probleem! Andere wensen? Laat het ons weten, zodra de studio beschikbaar is er veel mogelijk!

COMPLEET

Een complete studio! Altijd inclusief: toilet, kleedruimte, make-up tafel (2 persoons), oven/magnetron, koelkast, beamer, geluidsinstallatie, koffie (nespresso, incl 6 cups), thee. Fris & eten op bestelling. 

MULTIFUNCTIONEEL

De studio is ook perfect geschikt voor workshops, trainingen, cursussen (tot 15 man). Er is geluidsapparatuur en de studio beschikt over een TV en een beamer.

FLEXIBEL

Creativiteit is de fundering van fotografie, elk project is anders en wij helpen graag meedenken om jouw project in onze studio te kunnen realiseren.